Hoi hoi,

Het is weer de 2de van de maand, een blogbericht vol inspiratie gemaakt met de You Can Create It! kit. Op 15 oktober zijn de nieuwe kwartaalkits op de bus gegaan en vandaag zien jullie de eerste creaties met de envelop van oktober. Je kunt deze kit nog steeds bestellen, je leest er [hier] meer over.

Voor deze kit maakte ik een foutje, het schema wat in de kit zat heeft de verkeerde maanden bij het bericht staan. Heb je de kit bij mij besteld, dan is dit het juiste schema:

 

Mag ik je creatie showen op mijn blog?
Stuur dan vóór:

28 oktober – je foto met de kit van oktober
28 november – je foto met de kit van november
28 december – je foto met de kit van december

naar info@helenedenbreejen.nl

 

Benieuwd naar de extra materialen van deze kwartaalkit? Je vind ze hieronder, ook maakte ik een filmpje over deze kwartaalkit. Je vind deze onderaan dit bericht.

 

De extra materialen zijn: 3x Thick Whisper white a4 cardstock, 1 vel mini Dimensionals, 3x Acetate box
12 vel 6x 6 inch Wood textures dsp, 5x Clear envelopes.

 

En dit zijn de materialen die in de envelop van oktober zaten.

 

Jolan maakte met deze materialen:

En ik maakte:

 

Van verschillende kit-bestellers ontving ik weer foto’s met de kaarten/ projectjes.

 

Elly

 

Danielle

 

Marielle

 

Mia

 

 

 

Natuurlijk hebben onze Stampin’Up! collega’s uit Duitsland en Frankrijk ook weer super leuke voorbeelden gemaakt.

 

Anja

Heike

 

Deze kaartjes volgen nog 🙂

 

 

 

Zoals ik bovenaan dit bericht al schreef, maakte ik begin oktober een filmpje over deze kwartaalkit, omdat er toch wel wat vragen kwamen wat het nu precies inhoudt. In dit filmpje laat ik het je precies zien 🙂

Wil je deze leuke kwartaalkit nog bestellen? Dat kan, stuur me een mailtje op info@helenedenbreejen.nl en ik stuur je zo snel mogelijk de link naar het aanmeldformulier. Kosten voor deze kwartaalkit zijn € 17,50, dit is incl. materiaal en verzendkosten. Je kwartaalkit wordt verzonden in een brievenbusdoosje met track & trace code (zie filmpje).

 

Tot stempels!

Hélène