Hoi hoi,

Het is de 2de van de maand en dus tijd voor een blogbericht vol inspiratie gemaakt met de You Can Create It! kit. Vandaag vind je hier de kaarten/ projecten gemaakt met de envelop van december, alweer de laatste envelop van de kwartaalkit oktober, november, december.

Je kunt inmiddels de nieuwe kwartaal kit bestellen, óók deze kost weer € 17,50. Voor dit bedrag krijg je de kwartaal kit van januari, februari en maart opgestuurd in een brievenbusdoosje, vol met mooie extra Stampin’Up! materialen en de 3 maand enveloppen. De kwartaal kit is incl.  verzendkosten. Wil je een kit bestellen, dan mag je me mailen op info@helenedenbreejen.nl. De kit komt dan rond 15 januari jouw kant op!

Heb je de kit bij mij besteld, dan mag je voor onderstaande datum je foto naar me mailen:

 

Mag ik je creatie showen op mijn blog?
Stuur dan vóór:

28 januari – je foto met de kit van januari

naar info@helenedenbreejen.nl

 

Benieuwd naar de extra materialen van de afgelopen kwartaalkit? Je vind ze hieronder, ook maakte ik een filmpje over deze kwartaalkit. Je vind deze onderaan dit bericht.

 

De extra materialen zijn: 3x Thick Whisper white a4 cardstock, 1 vel mini Dimensionals, 3x Acetate box
12 vel 6x 6 inch Wood textures dsp, 5x Clear envelopes.

 


En dit zijn de materialen die in de envelop van december zaten.

 

Jolan maakte met deze materialen: het lukte Jolan deze keer niet om een project te maken.

 

En ik maakte:

Voor mijn kaart gebruikte ik de nieuwe stempelset Truly tailored, welke deze week ook in de hoofdrol zal staan. Iedere dag zal ik met deze set een kaart en/of project laten zien op mijn blog en Facebookpagina. Aankomende vrijdag zal ik weer een filmpje online letten waarin deze set ook gebruikt wordt.

 

Van verschillende kit-bestellers ontving ik weer foto’s met de kaarten/ projectjes.

 

Danielle

 

Marielle

 

Mia

 

 

Hermien

 

 

 

Natuurlijk hebben onze Stampin’Up! collega’s uit Duitsland en Frankrijk ook weer super leuke voorbeelden gemaakt.

 

Anja

 

Heike

 

Emilie

 

 

 

Zoals ik bovenaan dit bericht al schreef, maakte ik begin oktober een filmpje over deze kwartaalkit, omdat er toch wel wat vragen kwamen wat het nu precies inhoudt. In dit filmpje laat ik het je precies zien 🙂

Wil je de nieuwe kwartaal kit, boordevol mooie, uitdagende Stampin’Up! materialen, ook ontvangen? Geef je dan op via [deze] link óf stuur een mail naar info@helenedenbreejen.nl.

 

Tot stempels!

Hélène