Hoi hoi,

Het is de 2de van de maand en dus tijd voor een blogbericht vol Stampin’Up! inspiratie gemaakt met de You Can Create It! kit. Vandaag vind je hier de kaarten/ projecten gemaakt met de envelop van januari.

Wil je nog een kwartaal kit bestellen? Dat kan! Je mag me mailen op info@helenedenbreejen.nl óf vul direct het aanmeldformulier in via de knop in de rechter zijbalk van dit blog —> Je ontvangt dan de kwartaal kit van het 1ste kwartaal (januari, februari, maart).

 

Heb je de kit bij mij besteld?

Mag ik je creatie showen op mijn blog?
Stuur dan vóór:

28 februari – je foto met de kit van februari

naar info@helenedenbreejen.nl

 

Benieuwd naar de extra materialen van deze  kwartaalkit? Je vind ze hieronder.

 

De extra materialen zijn: 2x Whisper white a4 cardstock, 1x Shimmery white A4 cardstock, 1 vel Dimensionals, 1x Multipurpose liquid glue (Tombow) en 1x een Silver mini gable box.

 

En dit zijn de materialen die in de envelop van januari zaten.

 

Jolan maakte met deze materialen:
(klik op Jolan haar naam voor nóg meer inspiratie met deze materialen)

Stampin'Up! You Can Create It!

 

En ik maakte:

Voor mijn project maakte ik mijn eigen design papier. Ik stempelde met de bloemenstempel uit de Lots of Happy card kit en kleurde de bloemen in met de watercolor pencils van Stampin’Up! De silver mini gable box zat bij de extra materialen en deze kleedde ik aan met het mooie lint, de Petal passion embellisments en het bestempelde en ingekleurde Whisper white.

 

Van verschillende kit-bestellers ontving ik weer foto’s met de kaarten/ projectjes.

 

Ankie:

 

Anneke:

 

Cindy:

 

Marielle:

 

Desy:

 

Danielle:

 

Henny:

 

Maria:

 

Miranda:

 

Tonny:

 

Wilma:

Annette:

 

 

 

Natuurlijk hebben onze Stampin’Up! collega’s uit Duitsland en Frankrijk ook weer super leuke voorbeelden gemaakt. Klik op de namen van de dames voor nóg meer inspiratie met dezelfde materialen.

 

Anja

 

Heike

 

 

Onze Franse collega’s hadden helaas nog geen voorbeeld klaar.

 

Wil je de kwartaal kit, boordevol mooie, uitdagende Stampin’Up! materialen, ook bestellen? Geef je dan op via de mail info@helenedenbreejen.nl óf vul direct het aanmeldformulier in. Je vind de knop naar het aanmeldformulier in de rechter zijbalk van dit blog —>

 

Tot stempels!

Hélène