Hoi hoi,

De vakantie is nu écht voorbij, vandaag gelijk van start met een nieuwe maand envelop van de You Can Create It! kit. Deze maand vind je in dit bericht de projecten gemaakt met de envelop van augustus. Op de 1ste foto zie je de inhoud van deze envelop. Er staat weer genoeg inspiratie in dit bericht van zowel kit-bestellers als mijn collega’s.

 

De kit is vanaf dit weekend niet meer te bestellen, omdat we volgende maand alweer de laatste envelop plaatsen en het bestellen van de nieuwste kit van start zal gaan 🙂

 

 

 

 

Hieronder de kaarten die ik maakte met de materialen uit de envelop.

 

 

 

Van een aantal kit bestellers ontving ik de projecten  via  de mail, dank julie wel!

 

Ankie:

 

 

 

Bianca:

 

 

Tonny:

 

 

 

 

Masjenka:

 

 

Elly:

 

 

 

Mary:

 

 

 

Lida:

 

Tini:

 

 

Danielle:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het You Can Create It! team heeft ook projecten gemaakt met de juli enveloppe. Hieronder de projecten en een link naar het blog van  mijn collega’s.

 

Anja

 

Heike

 

Anne- marie:

 

Fanny

 

Mikaela

 

Linda

 

 

Simone

Karina

 

Selene

 

Allana

 

 

 

Jolan:

Louise:

 

 

Stampin’Up! producten bestellen?

Stampin’Up! producten bestellen? Dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je mag je bestelling (naam artikel + bestelnummer) mailen met je adresgegevens naar info@helenedenbreejen.nl Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling. Betaling kan via Tikkie, iDeal en overschrijving.

Je bestelling word bij mij altijd direct vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland naar je opgestuurd, dus GEEN verzamelbestelling waar je op moet wachten. Je ontvangt je bestelling tussen de 2 en 5 werkdagen thuis (uitzonderingen daargelaten). Je leest er [hier] meer over.

 

 

Tot stempels!

Hélène