Hoi hoi,

Ieeeeeee achter de schermen is het You Can Create It! team met veranderingen bezig en ik ben zoooooo enthousiast!! We breiden het You Can Create It! team uit met collega’s uit Engeland, Verenigde Staten, Canada en Australie. Oók krijg ik in Nederland versterking met teamgenoot Anne-marie. Alle collega’s hierboven op de foto gaan de kit verkopen én zorgen voor inspiratie. Daarnaast zullen zij foto’s plaatsen van kit-bestellers. Dat betekent nog meer inspiratie op de verschillende blogs! Deze maand is het nog een beetje opstarten, zal nog niet iedereen inspiratie op de blogs hebben of soms iets later ivm vakanties.

 

Collega Jolan (NL) en Louise (UK) stoppen met het aanbieden van de kit en zullen verder gaan als You Can Create It! guest artist. Zij zullen proberen om maandelijks iets te maken met de materialen en dit online plaatsen.

 

 

 

 

Voor Nederland veranderd er dus dat je de kit vanaf volgend kwartaal bij mij en Anne- marie kunt bestellen. We bieden de kit onafhankelijk van elkaar aan. Bestel je de kit bij mij, dan verzorg ik deze van betaling, inpakken tot versturen. Ook mail je je foto van je project naar mij. Wil je de kit bij Anne-marie bestellen, dan zal zij dit alles voor je verzorgen.

 

 

 

 

Op 18 juli ging de kit weer op de bus naar alle kit bestellers. Deze keer zaten er weer heel veel nieuwe kit-bestellers bij, dank jullie wel! Wil jij deze kit nog bestellen? Dat kan nog steeds! De kwartaal kit kost € 17,50, dit is  incl. 3 maand enveloppen, extra materialen en  verzending in een brievenbusdoosje. Je kunt [hier] het bestelformulier invullen. Ook vind je hier alle informatie. Heb je vragen, stuur gerust een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl

 

Betaling kan dit kwartaal  voor het eerst via een Tikkie. Liever overschrijven? Dat kan natuurlijk ook!

 

 

Hieronder de kaarten die ik maakte met de materialen uit de envelop.

 

 

 

Ik had ontzettend veel inspiratie met de envelop van juli, omdat het Bird ballad design papier echt mijn favoriet is! 🙂 Daarom deze keer 3 kaarten en een label.

Ik knipte uit het 1ste vel design papier bijna alle vogeltjes uit en heb deze gebruikt op de kaarten. De mooie embellisments zaten ook in de envelop, iedereen ontving er 2. Het leuke aan de kit en de maand enveloppen is, dat je je eigen materialen kunt gebruiken om er één geheel van te maken. Ik koos voor Crumb cake cardstock voor de basis van alle kaarten. Ook de tekst (zwart cardstock met wit geemboste tekst) komt op iedere kaart terug. Zo is het naar mijn idee een leuke set kaarten geworden, waar ik zelf helemaal blij van wordt 🙂

 

 

Nog een foto van alle kaarten bij elkaar 🙂

 

 

 

Van een aantal kit bestellers ontving ik de projecten  via  de mail, dank julie wel!

 

Ankie:

 

Bianca:

 

Masjenka:

 

Elly:

 

Mary:

 

Lida:

 

Tini:

 

Danielle:

 

 

 

 

 

 

Het You Can Create It! team heeft ook projecten gemaakt met de juli enveloppe. Hieronder de projecten en een link naar het blog van  mijn collega’s.

 

Anja 

Heike

 

Anne- marie:

 

Fanny

 

Mikaela

 

Linda

 

Simone

Karina

 

 

Selene

 

Allana

 

 

 

Jolan:

Louise:

 

 

Stampin’Up! producten bestellen?

Stampin’Up! producten bestellen? Dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je mag je bestelling (naam artikel + bestelnummer) mailen met je adresgegevens naar info@helenedenbreejen.nl Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling. Betaling kan via Tikkie, iDeal en overschrijving.

Je bestelling word bij mij altijd direct vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland naar je opgestuurd, dus GEEN verzamelbestelling waar je op moet wachten. Je ontvangt je bestelling tussen de 2 en 5 werkdagen thuis (uitzonderingen daargelaten). Je leest er [hier] meer over.

 

 

Tot stempels!

Hélène