Hoi hoi,

You Can Create It tijd! Het is weer de 2de van de maand, tijd voor een berg aan inspiratie! 🙂 In dit blogbericht vind je inspiratie van kit-bestellers, van mijn YCCI collega’s en van mijzelf. Het zijn weer veel foto’s, ga er maar even goed voor zitten 🙂

 

De nieuwe kwartaal kit van oktober, november en december is ook te bestellen. Deze gaat 15 oktober op de bus. Je vind het bestelformulier [hier]. Betaling kan via Tikkie of overschrijving.

 

 

 

Dit was de inhoud van de september envelop

 

 

Deze schattige doosjes maakte ik met de materialen uit de envelop. Ze zijn gemaakt met de
Mini Curvy Keepsakes Box Dies. Super leuk om een kleinigheidje of zoetigheidje in te doen.

 

 

 

Van een aantal kit bestellers ontving ik de projecten  via  de mail, dank julie wel!

 

Ankie:

 

 

 

Bianca:

 

Tonny:

 

 

Masjenka:

Elly:

Mary:

 

 

Lida:

 

 

 

Tini:

Danielle:

 

 

 

 

 

 

 

Het You Can Create It! team heeft ook projecten gemaakt met de juli enveloppe. Hieronder de projecten en een link naar het blog van  mijn collega’s.

 

Anja

 

Heike

 

Anne- marie:

 

Fanny

 

Mikaela

 

Linda

 

Simone

Karina

 

Michelle:

 

Allana

 

Louise:

 

 

 

Jolan:

 

 

Aude:

 

Stampin’Up! producten bestellen?

Stampin’Up! producten bestellen? Dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je mag je bestelling (naam artikel + bestelnummer) mailen met je adresgegevens naar info@helenedenbreejen.nl Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling. Betaling kan via Tikkie, iDeal of overschrijving.

Je bestelling word bij mij altijd direct vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland naar je opgestuurd, dus GEEN verzamelbestelling waar je op moet wachten. Je ontvangt je bestelling tussen de 2 en 5 werkdagen thuis (uitzonderingen daargelaten). Je leest er [hier] meer over.

 

 

Tot stempels!

Hélène