Hoi hoi,

Jullie kunnen je weer opgeven voor de You Can Create It! kwartaalkit. Het gaat om de kit van januari, februari, maart en deze zal rond 15 januari verstuurd worden. De kosten voor de kit zijn € 17,50, dit is incl. een goed gevulde kwartaalkit en verzending in een brievenbusdoosje met track & trace.

Wil je meer informatie over de You Can Create It! kit, dan kun je er [hier] meer over lezen.

Opgeven kan door te mailen naar info@helenedenbreejen.nl óf door via [deze] link direct het aanmeldformulier in te vullen.

 

 

En dan zal ik ook nog een kleine update geven over mijn rug. Vanmorgen voelde ik me goed genoeg om een klein rondje te gaan lopen in de Geuzenwaard, het prachtige natuurgebied hier in Lobith. Op zich ging het redelijk, al merk ik dat ik echt nog rustig aan moet doen. Daarna ook even naast Jeroen in de auto gestapt voor wat kerstboodschappen. Heerlijk zo’n ritje in een hobbelige auto (not!) 🙂 Maargoed.. nu weer even in de relaxstand en ontspannen.

 

Fijn weekend allemaal!

Hélène