Het is de 2de van de maand, tijd voor het maandelijkse You Can Create It! inspiratie bericht.
In dit bericht vind je projecten gemaakt met de envelop van februari. Zowel van kit-bestellers, het YCCI team als van mijzelf.

 

NIEUWS
.
.

Dit is het laatste kwartaal dat ik de You Can Create It! aanbied. Ik heb dit de afgelopen jaren met heel veel plezier gedaan en wil iedereen bedanken die de kit bij mij bestelde. Zoals jullie misschien al gezien hebben, start ik samen met Kaylee [“VerrassingsPost”]. Dit is een kit die echt van ons samen is en door ons wordt samengesteld, met mooie materialen waar wij graag mee werken.

.
.
.

.
.
.
.
.
Uiteraard heb ik een opvolger, die vanaf nu de kit gaat verzorgen en wel mijn lieve teamgenoot Danielle.
Danielle is sinds 2016 Stampin’Up! demonstratrice in mijn team en altijd trouwe besteller van de You Can Create It! kit. Ik kan mij dus geen betere opvolgster wensen!
Lieve Danielle, heel veel succes met het verzorgen van deze geweldige kit!

 

 

Op de foto hierboven zie je de extra materialen die dit kwartaal in de kit zitten.

 

 

Op de foto hierboven zie je de materialen uit de februari envelop.

 

 

Ter inspiratie maakte ik deze kaart met de materialen uit de februari envelop. Alle gebruikte materialen zijn bij mij te bestellen. Onderaan het bericht meer info.

 

 

Hieronder vind je de projecten van een aantal kit bestellers:

 

Sabrina:

 

Tonny:

 

Ankie:

 

 

Yvon:

 

 

Lida:

 

 

 

 

 

 

 

Het You Can Create It! team heeft ook projecten gemaakt met de juli enveloppe. Hieronder de projecten en een link naar het blog van mijn collega’s.

 

Anja

 

Heike

 

Danielle (NIEUW):

Anne- marie:

 

Fanny

 

Mikaela

 

Linda

 

Simone


Karina

 

Michelle:

 

Allana

 

Louise:

 

 

 

 

Aude:

Jolan:

 

 

 

 

 

 

Stampin’Up! producten bestellen?

Stampin’Up! producten bestellen? Dan verzorg ik als fulltime Stampin’Up! demonstratrice graag je bestelling. Je mag je bestelling (naam artikel + bestelnummer) mailen naar info@helenedenbreejen.nl Je ontvangt dan zo snel mogelijk een bevestiging van je bestelling. Betaling kan via Tikkie, iDeal of overschrijving.

Je bestelling word bij mij altijd direct vanuit het Stampin’Up! magazijn in Duitsland naar je opgestuurd, dus GEEN verzamelbestelling waar je op moet wachten. Je ontvangt je bestelling tussen de 2 en 5 werkdagen thuis (uitzonderingen daargelaten). Je leest er [hier] meer over.

 

Bestel je tijdens de Sale a Bration periode voor minimaal € 60,- via de mail, dan zijn je verzendkosten t.w.v € 5,95 GRATIS.

 

 

Fijne dag!

Hélène