Hoi hoi,

Nee, het is nog geen september en het is ook geen maandag of vrijdag 🙂 Ik kon niet langer wachten met een video maken, heb er weer zoveel zin in! In de video van vandaag wil ik jullie laten zien hoe ik stap voor stap bovenstaande kaart heb gemaakt. Deze kaart had ik al eerder gedeeld op Instagram en Facebook en kreeg hier veel reacties op, maar ook vragen hoe ik het hart gestanst had. Goede reden om deze kaart als 1ste te maken in een video 🙂

 

Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht en zijn bij mij te bestellen (mail of webshop). Natuurlijk kun je ook met vragen bij mij terecht.

 

 

Klik [HIER] om direct naar de YouTube video te gaan.

 

 

In augustus ontvang je onderstaande GRATIS bedankjes bij je Stampin’Up! bestelling vanaf € 75,- (excl. verzendkosten). Je kunt kiezen uit bestellen via de mail of bestellen in mijn webshop. Heb je vragen, stuur een mailtje naar info@helenedenbreejen.nl.

 

Bestellen via de mail: info@helenedenbreejen.nl 

Betaling via Tikkie, iDeal of overschrijving

 

 

 

 

Fijne dag!

Hélène