Hoi hoi,

Dank jullie wel voor alle felicitaties voor Kaylee haar verjaardag én demoschap! Het kan snel gaan, want zoals het er nu naar uit ziet hebben we een mooie locatie in het midden van het land gevonden. Dankzij een lieve volgster is het Zeist geworden! Ik heb al contact gehad met de locatie en we zijn van harte welkom met onze creatieve workshops. Oók zal ik hier mijn teamdagen gaan geven, deze zijn 2x per jaar. Het was voor ons dus een super geslaagde dag gister! 🙂

Door alle drukte was ik wél vergeten om het kaartje van gisteren te plaatsen, deze vind je ook in dit blogbericht. Maar eerst het filmpje van vandaag. Het is een mooie fris kaartje geworden, waarin ik alleen de blaadjes stempel en de kleine tekst uit de “Graceful garden” gebruikt heb.

 

 

De gebruikte materialen van deze kaart vind je onderaan dit bericht. Het kaartje wat ik eigenlijk gister wilde plaatsen is ook weer ingekleurd met de Aqua painter en deze keer op Shimmery white cardstock. De roos heb ik later uitgeknipt en verhoogd opgeplakt met Dimensionals. De tekst is gestempeld met Versamark inkt en geembosd met wit embossing poeder.

 

 

Wil je een Stampin’Up! bestelling plaatsen, na aanleiding van de stempelset in de hoofdrol of misschien heb je al een verlanglijstje klaarliggen, dan verzorg ik graag je bestelling. Je mag me mailen op info@helenedenbreejen.nl voor meer informatie óf om gelijk je bestelling door te geven.

 

Tot stempels!

Hélène