Hoi hoi,

Wat is het weekend weer omgevlogen! Zaterdag hebben Jolan en ik een super geslaagd Kerst event gehad. En gisteren ben ik nog wat bezig geweest voor mijn teamdag van a.s zaterdag. Ook vroeg ik jullie gisteren naar een locatie voor terugkerende Stampin’Up! activiteiten. Ik heb al een aantal mails en messenger berichtjes mogen ontvangen, waar ik deze week mee aan de slag ga. Maar mocht jij ook nog een mooie locatie voor mij weten, dan hoor ik dat nog vraag. Liever teveel en dat ik moet kiezen (dat zou een geweldig luxe probleem zijn!) dan dat er een aantal afvallen en er niets overblijft 🙂 Ook kreeg ik een aantal vragen, waar het precies voor is… nu wil ik het nog niet verklappen, maar eind van de week kom ik hier op terug 🙂

Eerst het maandag filmpje! Deze week heb ik Graceful garden in de hoofdrol staan. Een prachtige stempelset waar een hele suite van verkrijgbaar is, zoals bijpassend papier, lint enzovoorts..

 

 

De gebruikte materialen voor dit kaartje vind je terug onderaan dit bericht. Veel kijkplezier!

 

Tot stempels!

Hélène