Hoi hoi,

Ivm de Online Extravaganza leek het me leuk om deze week eens iets anders te doen. Ik heb wat kaartmodellen die ik 14/15 jaar geleden maakte, opgepimpt naar mijn Stampin’Up! stijl. Oud in een nieuw jasje dus 🙂 Vandaag is de beurt aan de hoek kaart of corner card. In onderstaand filmpje laat ik je stap voor stap zien hoe ik deze kaart gemaakt heb. De maten voor deze kaart staan onder het filmpje.

 

 

Wil je deze kaart ook maken, dan zijn dit de maten die ik gebruikt heb:

  • Cardstock van 23 x 14 cm
  • Ril het cardstock op 5,4 – 10,8 – 16,2  en 21,6 cm
  • Designpapier voor aankleding is 4,9 x 13,5 cm

Voor het pop up gedeelte heb ik een 1 inch Cirkel pons van Stampin’Up! gebruikt.

 

 

Wil je meer informatie over de aanbiedingen uit de Online Extravaganza? Klik dan [hier] voor het uitgebreide blogbericht. Je vind hier ook de afbeeldingen van de verschillende producten.

  • Bestel je voor 50 euro of meer dan zijn de verzendkosten bij Lovely Stamping GRATIS

 

Bestelling plaatsen? Ik verzorg hem graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl. Je mag je betaling voldoen dmv een iDeal betaallink.

 

Tot stempels!

Hélène