Hoi hoi,

Wij hebben een heerlijk weekend achter de rug, want Kaylee’s 18de verjaardag werd uitgebreid gevierd. Ze mocht zelf invulling geven aan het weekend en zaterdag werd het treinen naar Amsterdam met eten bij het Hardrock cafe en zondag heeft ze samen met haar beste vriendin een (oor) piercing laten zetten in Arnhem. Dát is nog eens een aandenken aan je 18de verjaardag 🙂 Maar vanmorgen liet toch echt de wekker weer af en moesten de meiden weer naar school en moest ik mijn maandag filmpje maken. Op mijn gemak ben ik hiervoor alles gaan klaarzetten/ opnemen/ bewerken en inmiddels staat het filmpje online op YouTube.

 

 

De gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht. Mocht je nog vragen hebben, stuur me gerust een mailtje op info@helenedenbreejen.nl, hier mag je ook naartoe mailen als je een bestelling wilt plaatsen.

 

Tot stempels!

Hélène