Hoi hoi,

Na een maand te hebben geoefend, zijn ze vanaf vandaag voor iedereen te verkrijgen. De Stampin’Blends, een nieuwe alcohol marker van Stampin’Up! In onderstaand filmpje vertel ik je er alle ins and outs over. Het kaartje wat ik ermee maakte heb ik geCASEd van [Helen Read] een Engelse demo. Neem gerust een kijkje op haar blog. En uiteraard heb ik ook op dit kaartje weer een tekst uit de Sentimenten stempelset gebruikt 🙂 Alle gebruikte Stampin’Up! materialen vind je onderaan dit bericht.

 

 

Zoals je misschien wel zult begrijpen, ben ik ontzettend enthousiast over deze nieuwe alcholmarkers. Ik mag heel graag stempelafdrukjes inkleuren, dit werkt zo heerlijk ontspannend. En naast de watercolor potloden en het kleuren met Stampin’Up! inkt en aquapainter is er nu een hele mooie aanvulling bij.

 

[klik op het plaatje om de folder online te bekijken]

 

Color me happy Project kit – Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!

 

Color me happy stempelset – Verkrijgbaar zolang de voorraad strekt!

 

Heb je nog wat vragen over de Stampin’Blends of wil je een bestelling plaatsen, dan help ik je graag verder. Je mag je vragen en/of bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl

 

Tot stempels!

Hélène