Hoi hoi,

De kerstvakantie is weer voorbij, de kinderen weer naar school, dus lekker terug in mijn vaste ritme van voorbeelden maken, filmpjes maken, blogpost schrijven enzovoorts 🙂 Voor de “Stempelset in de Hoofdrol” heb ik deze week gekozen voor een stempelset uit de Sale a Bration brochure en wel de Party Pandas. Deze stempelset mag je in de Sale a Bration periode GRATIS uitzoeken bij een bestelling vanaf 60 euro. Je leest er [hier] meer over.

In het filmpje maak ik dit leuke kadodoosje, maar ik vertel je en gebruik ook de Stamparatus. De Stamparatus is een geweldige nieuwe stempeltool van Stampin’Up! Deze is op dit moment alleen per reservering verkrijgbaar, maar vanaf juni zal deze gewoon bestelbaar zijn in de nieuwe jaarcatalogus.

 

 

Afmetingen van het doosje:

  • Cardstock: 20 x 25 cm
  • Rillen met de lange zijde omhoog op: 2,5 cm – 5 cm – 10 cm  – 15 cm – 20 cm – 22,5 cm
  • Rillen met de korte zijde omhoog op: 5 cm – 15 cm
  • Designpapier: 2x een stuk van 9,5 x 4,5 cm
  • Designpapier: 2x een stuk van 9,5 x 2 cm


*Ik zal de komende maanden regelmatig de Stamparatus in filmpjes gebruiken, want er zijn zoveel mogelijkheden mee. Wil je dus meer weten over dit geweldige apparaat, houdt dan zeker mijn YouTube filmpjes in de gaten.

 

  • Alle gebruikte materialen uit het filmpje vind je onderaan dit bericht.

Heb je nog vragen of wil je misschien een Stampin’Up! bestelling plaatsen en gebruik maken van de GRATIS verzendkosten die ik aanbied vanaf 50 euro, dan verzorg ik deze graag voor je. Je mag je bestelling mailen naar info@helenedenbreejen.nl.

Is je bestelling boven de 60 euro, dan mag je ook een GRATIS Sale a Bration product naar keuze uitzoeken. Je vind een link naar de online brochure in de rechter zijbalk van mijn blog —->

 

Tot stempels!

Hélène