Hoi hoi,

Er zijn soms van die dagen/ weken dat het allemaal wat anders loopt. Zo ging het hier afgelopen week… geen rare of ernstige dingen hoor 😉 maar gewoon lekker rommelig 🙂

 

 

 

De gebruikte materialen voor deze labels vind je onderaan dit bericht.

 

 

Vanmorgen ben ik ook aan het inpakken en stempelen geweest voor de klanten- bedankjes. Al jaren stuur ik naar mijn klanten een kaartje met een kleinigheidje (knoopjes, lint e.d), maar om het mezelf wat makkelijker te maken begin ik vanaf deze maand met iets nieuws. Aan het eind van de maand stuur ik naar iedereen die een bestelling bij mij geplaatst heeft een klein kadootje (zie foto hieronder). Dus heb je en/of plaats je voor het eind van deze maand een bestelling, dan komt dit bedankje deze week nog jouw kant op 🙂

 

 

Fijn weekend allemaal!

Tot stempels!

Hélène