Hoi hoi,

Zoals ik jullie vorige week al liet weten, staat de Sentimenten stempelset nog een week in de hoofdrol. In het filmpje van vandaag laat ik zien hoe ik dit schattige geboortekaartje gemaakt heb. De meisjes-versie had ik als voorbeeld en de jongens-versie maak ik in het filmpje.

Het té schattige olifantje is ingekleurd met de nieuwe Stampin’Blends, welke vanaf a.s woensdag voor iedereen te bestellen zijn. Echt een mooie aanvulling op het toch al zo brede assortiment van Stampin’Up!.

 

 

Alle gebruikte materialen vind je weer terug onderaan dit bericht.

 

Mocht je het [bericht] van vanmorgen gemist hebben, Kaylee en ik hebben 2 plaatsjes vrij voor onze creatieve kerst workshop op zaterdag 25 november in Zeist. Mocht je interesse hebben, wacht dan niet te lang en geef je snel op via info@helenedenbreejen.nl.

 

Tot stempels!

Hélène