Hoi hoi,

Eindelijk vanmorgen de tijd en rust gevonden om een filmpje op te nemen 🙂 De sneak peek weken zijn hiermee ook begonnen, eigenlijk gisteren al. De hele maand december (met uitzondering van de feestdagen) zal ik kaarten en projecten laten zien met de producten uit de nieuwe lente/zomer catalogus én Sale a Bration folder.

Voor de 2 kaartjes van vandaag heb ik de Lots of Lavender stempelset gebruikt. Een prachtige stempelset (tja… ik hou nu eenmaal van bloemensets! 🙂 ) die je vanaf 3 januari GRATIS kunt uitzoeken bij een bestelling van 60 euro of meer.

 

 

In het filmpje laat ik nog een 2de kaartje zien, welke ik heb ingekleurd met de watercolor potloden van Stampin’Up!. Uiteraard neemt dit kaartje wat meer tijd in beslag om te maken, maar als je net als ik van inkleuren houd is het zo leuk om te doen!

 

 

Veel kijkplezier met het filmpje!

Tot stempels!

Hélène