Hoi hoi,

Wat is het een gave en stoere set, de Truly tailored stempelset! In onderstaand filmpje laat ik je stap voor stap zien hoe ik deze stoere kaart gemaakt heb. Alle gebruikte materialen vind je onderaan dit bericht met een directe link naar mijn webshop. In mijn webshop kun je (helaas) alleen met een creditcard betalen. Wil je een bestelling plaatsen en gewoon met iDeal betalen? Mail dan je bestelling naar info@helenedenbreejen.nl. Ik verzorg graag je bestellen en je kunt gewoon met iDeal betalen.

 

 

True gentleman design papier

In het filmpje laat ik alle vellen van dit mooie Stampin’Up! designpapier zien. Ik ben echt enthousiast over dit papier, zowel de kleurstelling als de verschillende patronen vind ik erg leuk. Een pak designpapier bestaat uit 12 vellen van 30,5 x 30,5 cm. Ieder vel dit er 2x in en is dubbelzijdig. De prijs is € 13,50.

 

 

Woensdag 3 januari is de Sale a Bration periode van 2018 van start gegaan. Mocht je hier meer over willen lezen, klik dan op [deze] link. Je vind hier alle informatie over de gratis producten en ik vertel je in een filmpje over het product pakket en het hiermee deel kunnen uitmaken van mijn team. Je bent welkom!

En wist je al dat bij mij de verzendkosten vanaf 50 euro GRATIS zijn? Altijd leuk meegenomen toch? 🙂

 

Tot stempels!

Hélène