Hoi hoi,

Vorig jaar december maakte ik deze kaart voor mijn teamavond, toen met de luchtballonnen in verschillende kleurtjes. Die kaart van toen wordt nog steeds regelmatig gepint op Pinterest en ook krijg ik nog regelmatig vragen over de afmeting van de kaart en hoe ik hem gemaakt heb. Een goed moment dus om er (eindelijk) eens een filmpje van te maken.

 

 

Voor deze kaart gebruikte ik de volgende afmetingen:

Kaartbasis Whisper white cardstock: 14,85 x 21 cm (Rillen op 10,5 cm)
Binnekant basis Soft sky cardstock : 14,85 x 21 cm (Rillen op 6 – 10,5 – 15 cm)

Voor de voorkant:
Soft sky cardstock: 14,3 x 9,9 cm
Whisper white cardstock: 13,4 x 9 cm

Voor de binnenkant:
2x Whisper white cardstock: 14,3 x 5,5 cm

 

 

Ik hoop dat je het een leuke kaart vind 🙂 Een leuk model om bijvoorbeeld de Lift me up stempelset weer eens uit je kast te halen. Maar natuurlijk kun je ook met andere stempelsets deze kaart maken 🙂

 

Tot stempels!

Hélène