Sale a Bration Countdown #2

De kerstdagen zitten erop. Het is nu verder aftellen naar de Sale a Bration periode en zijn we aangekomen bij dag 2 van de
Sale a Bration Countdown. 10 dagen lang komt er iedere dag een video tutorial online speciaal voor mijn klanten.
Op de laatste dag, donderdag 4 januari, zal de Sale a Bration periode van start gaan. Op mijn social media kanalen zal ik dagelijks de kaarten ter inspiratie plaatsen.

Vandaag maak ik stap-voor-stap in de video tutorial deze kaart met de Softly Sophisticated bundel. Deze bundel bestaat uit
een stempelset en embossingfolder.

Voor de kaartbasis koos ik Balmy Blue kaartkarton en de gebruikte kleuren inkt zijn Tahitian Tide en Granny Apple Green. Door de bloemen verschillende keren af te stempelen krijg je diepte in je afdrukjes.

De Softly Sophisticated bundel is verkrijgbaar vanaf 4 januari in mijn webshop en via de mail. Je mag deze GRATIS bundel uitzoeken bij een bestelling van € 120,-. Stuur gerust een mail voor meer info.

Scroll naar boven