Sale a Bration Countdown #10

Dag 10! Het jaarlijkse Sale a Bration feestje is gestart! Na de kaart van gisteren, die echt niet mijn ding was, heb ik vandaag een kaart
die helemaal Hélène is. Een combinatie van mooie producten en natuurlijk weer een GRATIS Sale a Bration product.

De afgelopen 10 dagen deelde ik inspiratie met de GRATIS Sale a Bration producten. Klanten ontvingen van deze 10 kaarten ook een stap-voor-stap video tutorial. De kaarten zijn op mijn social media kanalen te bekijken.

Op deze laatste kaart van de Sale a Bration Countdown “moest” ik het kersenpapier gebruiken. Dit papier komt uit het Sunny Days design papier. Dit design papier mag je GRATIS uitzoeken bij je bestelling van € 60,- .
Op de pagina “Acties en Aanbiedingen” lees je meer over de Sale a Bration, de actie op het Startpakket en de nieuwe Lente/ Zomer catalogus. Tevens vind je daar de linken naar de diverse brochures en catalogi.

Voor deze kaart ben ik helemaal losgegaan met veel verschillende producten, waaronder de nieuwe Perennial Postage stansen en de Sending Love stansen.

Alle actuele producten shop je in mijn webshop of via de mail. Vanmiddag om 16 uur gaat er een verzamelbestelling uit. Wil je meebestellen, geef dan voor vanmiddag 16 uur je bestelling door via info@lovelystamping.

Bekijk in webshop:

Scroll naar boven