Sale a Bration Countdown #9

Aangekomen bij dag 9 van de Sale a Bration Countdown. De kaart die ik vandaag met je wil delen is totaal uit mijn comfort zone qua kleur. Een poos terug werd ik uitgedaagd in de VIC groep om aan de slag te gaan met de nieuwe 2023 – 2025 InColor kleuren van Stampin’ Up! Deze kleuren zijn niet echt favoriet bij mij, dus tijd om ermee aan de slag te gaan!

10 dagen lang komt er iedere dag een video tutorial online speciaal voor mijn klanten. Op de laatste dag, donderdag 4 januari, zal de Sale a Bration periode van start gaan. Op mijn social media kanalen zal ik dagelijks de kaarten ter inspiratie plaatsen.

Voor deze kaart gebruikte ik het Softly Stippled design papier uit de Sale a Bration. Ik gebruikte het vel in de kleur Wild Wheat en heb ik bestempeld met Wild Wheat inkt en de Detailed Dogwood stempelset.

De bloemen komen ook uit de Detailed Dogwood stempelset, deze set mag je tijdens de Sale a Bration GRATIS uitzoeken bij een bestelling van € 120,-. Ik kleurde het afdrukje in met een Night of Navy kleurpotlood van Stampin’ Up!


Het Softly Stippled design appier en de Detailed Dogwood stempelset zijn vanaf 4 januari GRATIS verkrijgbaar bij je bestelling van € 60,-. en € 120,-. Mail gerust voor meer info.

Scroll naar boven