Sale a Bration Countdown #7

Allereerst de beste wensen voor het nieuwe jaar! Dat 2024 een mooi, liefdevol, gezond en creatief jaar mag worden! Op deze 1ste dag van het nieuwe jaar zijn we aangekomen bij dag 7 van de Sale a Bration Countdown.
10 dagen lang komt er iedere dag een video tutorial online speciaal voor mijn klanten. Op de laatste dag, donderdag 4 januari, zal de Sale a Bration periode van start gaan. Op mijn social media kanalen zal ik dagelijks de kaarten ter inspiratie plaatsen.

Dit is mijn favoriete kaart die ik maakte voor deze countdown. De kleuren, motieven, het vogeltje – helemaal naar mijn zin! Het uitgeknipte vogeltje en de mat komen uit het Flight & Airy design papier. Verder heb ik verschillende nieuwe producten uit de Lente/ Zomer catalogus gebruikt, welke ook vanaf 4 januari verkrijgbaar zijn in mijn webshop en via de mail.

Het Flight & Airy design papier is vanaf 4 januari GRATIS verkrijgbaar bij je bestelling van € 60,-. Mail gerust voor meer info.

Scroll naar boven