Sale a Bration Countdown #8

Nog 2 dagen, dan start de Sale a Bration! Tijd voor een nieuwe tutorial. Voor de 8ste tutorial maakte ik een stoer label. De stap-voor-stap tutorial staat online in de VIC groep.

10 dagen lang komt er iedere dag een video tutorial online speciaal voor mijn klanten. Op de laatste dag, donderdag 4 januari, zal de Sale a Bration periode van start gaan. Op mijn social media kanalen zal ik dagelijks de kaarten ter inspiratie plaatsen.

Voor dit label heb ik heel wat producten uit de kast getrokken. Uit de Sale a Bration gebruikte ik het Trusty Toolbox design papier en de Heartfelt Hellos stempelset. Daarnaast gebruikte ik de Lighting the Way en de He’s all that stempelset. Beide sets shop je in mijn webshop.

De gebruikte kleuren inkt zijn Lost Lagoon, Bermuda Bay en zwart. Door je stempels af te stempelen krijg je diepte in je afdrukjes.

Het Trusty Toolbox design papier en de Heartfelt Hellos stempelset zijn vanaf 4 januari GRATIS verkrijgbaar bij je bestelling van € 60,-. Mail gerust voor meer info.

Scroll naar boven